KIVÁLÓ CÉGEKBEN A LEGJOBB MUNKATÁRSAKKAL

Biztos vagyok abban, ha vállalkozásod van, ez a célod. Amennyiben már elérted, gratulálok! Ha ez a helyzet, akkor azért érdemes böngészni az oldalamat, hogy legalább ilyen jók maradjatok. Ha még Úton vagy a megvalósítás felé, és bizalmat szavazol, örömmel köszöntelek az Olvasóim között.

Honnan jöttem?

Bartha Anikó vagyok, HR tanácsadással és szervezetfejlesztéssel foglalkozom. Mit jelent ez? (Cég)Vezetőket támogatok abban, hogy a legköltségigényesebb és legkiszámíthatatlanabb erőforrással, az EMBER-rel minél hatékonyabban tudjanak "gazdálkodni". Talán túl ridegnek tűnik ez a megközelítés, de ha belegondolunk, mindkét fél számára előnyöket jelent: kölcsönösséget, korrektséget, elégedettséget mindkét oldalon.

Eddigi pályám címszavakban:

Szakmában eltöltött idő > 20 év

Iskolák, tanfolyamok, képzések:

2011 - 2012.  Tréner - HR Evolution Tréning Akadámia, coacing szemléletű tréner képzés

2010.            Korszerű HR Mesterkurzus, mester minősítés - DFT Hungária, DGS akkreditált képzése

2009.            Kreatív gondolkodás Mesterkurzus: Edward De Bono technikák – Kaszás György tréningje

2008 - 2009.  Ontológiai coach (life és business) - Dr. Kollár és Társa

2008.            Mediátor - Nagy Zsóka

2002 – 2004: grafológia - Grafológiai Intézet

2000.            HR tanácsadó - Dr. Telkes Tanácsadó Iroda

1992 – 1995: BKE – vezetés-szervezés/marketingkommunikáció szakirányok (MSc)

1988 – 1992: KVF Szolnok (okleveles üzemgazdász)

1984 – 1988: Varga Katalin Gimnázium Szolnok

Széleskörű ismereteimet 1999 - 2009. között vállalati HR szakemberként, HR vezetőként majd HR igazatóként kamatoztattam és bővítettem. Mindkét magyar cégnél a HR terület felépítése és a HR tevékenység működtetése volt a feladat. Menet közben ez a céges kultúrák alakulásával is járt szükségszerűen. Közvetlenül a tulajdonosok mellett rengeteget tanultam az üzletről, így megértem a cégvezetők, tulajdonosok "lelki világát". Ráláttam belső vívódásaikra, sikereik kulcsára, kudarcaikból való tanulásukra. Ezek a tapasztalások nekem is sokat adtak a hivatásomhoz.

Hová tartok?

Az eddigi tapasztalataimat, tudásomat ajánlom felhasználásra elsősorban a magyar kis - és középvállalkozásoknak. Hiszem, hogy rengeteg potenciál rejlik a hazai vállalkozásokban. Rengeteg, a szakmájában profi szakember vezet céget. Nekik, Nektek nyújtom támogatás képpen az én szakmai tudásomat a saját területemen: az emberi erőforrások menedzselése területén.

Sokszor tapasztaltam, hogy igaz a mondás: a másodosztályú vezetők harmadosztályú emberekkel veszik körül megukat. Az első osztályúak osztályon felüliekkel. Biztos vagyok abban, ha itt jársz, Te minimum első osztályú vagy! Alkosd meg és fejleszd osztályon felüli Csapatodat, akikkel még nagyobb sikerre viszitek a Vállalkozásodat.